Pravi Italijan. Temno italijansko praženje je impresivno s polnim okusom in intenzivnimi čokoladnimi notami.
V pražarno kaveLastnosti
Polnega okusa z intenzivnimi čokoladnimi notami
4 od 5 zrn
Ciao Gianni!
Prvi prototip espresso aparata so izdelali v Milanu že leta 1855, vendar je trajalo vse do leta 1901, da je Luigi Bezzera iz Milana patentiral prvi espresso aparat na paro. Ciao Gianni iz café+co vsebuje italijanski temperament, italijansko inventivnost in predvsem italijanski okus.
In kot vsi vemo, je izjemno dober.
In kot vsi vemo, je izjemno dober.
Bi želeli malo blažjo različico?
Potem je naš Servus Johann morda prava stvar za vas! S svojo blago aromo vas popelje v svet dunajskih kavarn. Prepustite se ugrabiti!
Naša posebnost je počasno praženje kavnih zrnj
Izbrana zrna imajo dovolj časa, da v naših lastnih pražarnah kave z nežnim in dolgotrajnim praženjem razvijejo svoj polni okus. Zaradi te tradicije praženja je vsak odmor za kavo čutno doživetje.